Bobi kao maljem po Indijani! Bogdan se odmarao, Zagorac solidan (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi kao maljem po Indijani! Bogdan se odmarao, Zagorac solidan (VIDEO)

Srpski centar na najbolji način iskoristio odsustvo Andrea Dramonda

Boban Marjanović dominira u Detroitu! Srpski div je strpljivo čekao pravu šansu u redovima Pistonsa, a sada je počeo maksimalno da je koristi. Detroit je u pripremnoj utakmici savladao Indijana Pejserse sa 107:97, a srpski centar bio je najbolji igrač Pistonsa.

U odsustvu bolesnog Andrea Dramonda trener Detroita Sten van Gandi odlučio je da pruži veću šansu vicešampionu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrope i definitivno može da bude zadovoljan zbog toga.

Marjanović je na parketu proveo 21 minut i za to vreme ubacio 14 poena (šut iz igre 8-6) i uhvatio pet skokova. Isti košgeterski učinak u pobedničkoj ekipi upisao je bek Redži Džekson. Na ovoj utakmici najbolji strelac Indijane bio je Damijen Vilkins koji je takođe ubacio 14 poena.

Košarkaši Sakramengo Kingsa na svom terenu su doživeli još jedan pripremni poraz, a ovaj put Portland Trejlblejzersi su slavili sa 97:83. Bogdan Bogdanović ovaj put nije igrao, pošto je stručni štab Kingsa odlučio da ga odmori.

Džastin Džekson je sa 16 poena predvodio Kingse, a u timu Portlanda najbolji je bio centar Jusuf Nurkić sa 16 poena i sedam uhvaćenih lopti. Damijan Lilard ubacio je 14, a Si Džej Mekolum 12 poena.

Atlanta Houksi kod kuće su savladali Memfis Grizlije sa 100:88, a srpski internacionalac Rade Zagorac pružio je solidnu partiju. Nekadašnji igrač Mege na parketu je proveo osam i po minuta i za to vreme upisao šest poena, tri skoka i jednu ukradenu loptu.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Denis Šreder sa 21 poenom i četiri asistencije, dok je Memfis predvodio Džejms Enis treći sa 14 poena.

Dalas Maveriksi su kod kuće pobedili Orlando Medžik sa 99:96, uz 16 poena Denisa Smita i 14 koliko je postigao Dirk Novicki. Na drugoj strani, kod Orlanda je dobar bio Nikola Vučević sa devet poena i 14 skokova.



Rezultati

Detroit - Indijana 107:97

Atlanta - Memfis 100:88

Boston - Filadelfija 113:96

Majami - Šarlot 109:106

Njujork - Hjuston 95:117

Dalas - Orlando 99:96

Finiks - Juta 102:120

Sakramento - Portland 83:97

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bobi odličan, Zagorac solidan, Bogdan bez minuta

Izvor: B92, 10.Okt.2017

Srpski košarkaši Boban Marjanović i Rade Zagorac imali su dobar učinak prethodne noći u NBA, dok Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru...Centar Detroit Pistonsa je u pobedi nad Indijanom 107:97 bio starter i za 20 minuta na terenu postigao 14 poena i uhvatio pet lopti...Andre Dramond se nije "skidao"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.