Bobi bez prilike protiv svojih Sparsa, Bjelica solidan!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi bez prilike protiv "svojih" Sparsa, Bjelica solidan!

Greg Popović otkrio zbog čega je Srbin morao da napusti jedan od najjačih timova lige. "Profesor Beli" se privikava dobro na ulogu šestog čoveka u Minesoti. Blistava noć Zaka LaVina.

Pistonsi su izgubili i drugi meč u predsezoni, poraženi su tesno od San Antonija, a Bobi Marjanović nije dobio šansu protiv bivšeg kluba. Na parketu nije bilo ni drugog Srbina, Nikole Jovanovića, Andre Dramond je odigrao odličan meč, 17 poena i 13 skokova, ali su slavili Teksašani. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Greg Popović je na parket poslao sve adute, Leonard najefikasniji sa 20 poena, Gasol je ubacio 11, Oldridž 10, Sparsi su odigrali dobru odbranu, rival loše šutirao trojke, ubacio samo 4 iz 20 pokušaja.

Inače, kako piše "Ekspres Njuz", Greg Popović je posavetovao Bobija da ode.

"Nismo imali novca, a 21 milion nije isto što i 3. Osećao se loše, ali sam mu rekao da to mora da uradi", objasnio je trener Sparsa.

"Želeo sam da ostanem, ali mislim sada da sam doneo dobru odluku", kaže Marjanović koga Van Gandi hvali, videćemo koliko će mu poverenja pružiti kada počne liga.

Inače, Marjanović je pre meča potpisivao autograme i slikao se sa gostujućim navijačima, što pokazuje da je za kratko vreme u San Antoniju zaista privukao mnogo pažnje...

Nemanja Bjelica je dobio dvadesetak minuta u porazu od Šarlota, 9 poena, 3 skoka, 2 asistencije. Kod Minesote sjajna partija Zaka Lavina, 30 poena. Podigao je publiku na noge zakucavanjem nakon promašenog slobodnog bacanja.

Niksi su uz 19 poena Melo Entonija i 15 Porzingisa dobili Vašington u kome je Džon Vol bio na terenu samo 15 minuta.

Klivlend je bez velike trojke, Lebrona, Kajrija i Kevina Lova poražen od Atlante na jugu, Dvajt Hauard je dominirao sa 26 poena i 8 skokova.

Juta je u tesnoj završnici dobila Kliperse u El-Eju, 17 poena za Rodnija Huda, videli smo mnogo grešaka, "Džezeri" su ih napravili 21 i ipak pobedili.

Rezultati:

Klipers - Juta 94:96

Njujork - Vašington 90:88

Detroit - San Antonio 81:86

Atlanta - Klivlend 99:93

Šarlot - Minesota 96:86

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SRBI NA ODLIČNOM GLASU: ‘Ludi Srbin’ žali za Bobijem, Bjelica se sve više nameće (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2016

Bobi Marjanović prvi put se sastao sa svojim bivšim trenerom i saigračima od odlaska iz San Antonija, pa su pale emotivne reči.. . San Antonio i Detroit su se sastali u pripremnom meču koji su Sparsi dobili sa 86:81. Marjanović je ceo meč gledao sa klupe, ali je zaslužio nekoliko jako lepih reči...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.