Bobi: Pažljivo slušam Dankana

Izvor: B92, 20.Okt.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi: Pažljivo slušam Dankana

Centar San Antonija Boban Marjanović kaže da je veoma zahvalan Timu Dankanu na pomoći koju mu pruža od dolaska u Sparse. "Ne mogu da opišem osećaj koji imam zbog svega što radi za mene. Veliki igrač, ogromno ime, jedan od najboljih na svetu meni nešto objašnjava i da je mi savete " svaki put slušam vrlo pažljivo i pokušavam da uradim to što mi je rekao jer znam kako on igra, a to je najbolje i za mene onda", rekao je bivši centar Crvene zvezde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marjanović „kupi fore” od Dankana: Kad Tim govori, slušam ga veoma pažljivo

Izvor: Blic, 20.Okt.2015

Centar San Antonija Boban Marjanović je izrazio veliku zahvalnost velikoj NBA zvezdi Timu Dankanu zbog pomoći koju mu pruža od dolaska u Sparse...Bivši košarkaš Crvene zvezde pružio je zapaženu partiju u pobedi nad Detroitom (96:92), pošto je u završnici postigao možda i odlučujuća dva koša,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.