Boban Marjanović za RTS: Čekam svoju šansu

Izvor: RTS, 16.Nov.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Marjanović za RTS: Čekam svoju šansu

Srpski centar Boban Marjanović mahom sa klupe prati dobre partije Detroit pistonsa ove sezone, ali je dopisniku RTS-a iz Čikaga rekao da je potpuno spreman da zaigra i da strpljivo čeka svoju šansu.
Ipak, njegovi Pistonsi su sinoć poraženi u Milvokiju od Baksa sa 99:95, a Bobi je rekao da je, i pored toga što nije bio akter, uživao u meču.

"Dobra utakmica stvarno iako nisam bio akter. Presudila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jedna lopta. Igrali smo dobro i igramo dobro u poslednje vreme, lepo je videti da su se momci vratili posle onoliko njihovih trojki", kazao je Marjanović i dodao da strpljivo čeka svoju šansu i više minuta na parketu:
"Nadam se da će se rad isplatiti i na parketu, i da svako na kraju dobije šansu."
Rekao je da prati igre Crvene zvezde u Evroligi ove sezone, kao i da misli da bi publika trebalo u većem broju da dolazi u Arenu.
"Sinoć su odigrali stvarno loše, a CSKA je igrao i previše dobro", zaključio je srpski reprezentativni centar.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.