Boban: Ibra nema čime da doprinese Milanu

Izvor: RTS, 04.Jul.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban: Ibra nema čime da doprinese Milanu

Bivši fudbaler Milana Zvonimir Boban rekao je da tom klubu nije potreban Zlatan Ibrahimović i da je napravljen dobar posao dovođenjem Karlosa Bake i Luiza Adrijana.
Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, pre nego što je prešao u Pari Sen Žermen, a mediji u Italiji već neko vreme Šveđanina ponovo povezuju sa tim italijanskim klubom.

"U ovom trenutku Ibrahimović nema šta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da donese Milanu. Verujem da to ne bi bio dobar potez, ni za Zlatana ni za Milan. On mnogo košta, a rizik je da zatvori prostor Baki... Adrijano je napadač koji se jako dobro kreće. S njim i Bakom Milan može da igra u formaciji 4-4-2", rekao je Boban za „Gazeta delo Sport".
Milan je prošlu sezonu u Seriji A završio na desetom mestu, što je rezultiralo otpuštanjem trenera Filipa Inzagija na kraju sezone i dovođenjem Siniše Mihajlovića.
Boban je naveo da u ovom trenutku ne može da predvidi kakva će biti naredna sezona Milana.
"Rano je govoriti o tome. Mnogo će zavisiti od početka sezone... Trenutno mi se čini da Inter ima bolji tim", dodao je bivši hrvatski fudbaler.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.