Boateng zaboravlja tvit o Ronaldu, ide u Barselonu!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boateng zaboravlja tvit o Ronaldu, ide u Barselonu!

Nekadašnji reprezentativac Gane stiže na "Nou Kamp" kao pozajmljeni igrač Sasuola. A, letos je hvalio Kristijana Ronalda: "Najbolji".

Foto: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

Pisanje italijanskog "Skaj sporta", prema kome je Barselona kao pojačanje u januarskom prelaznom roku "izabrala" 31-godišnjeg Kevina Prinsa Boatenga, potvrđena je u ponedeljak uveče, objavom na zvaničnom sajtu prvaka Španije.

Bivši ofanzivac Milana, Totenhema, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dortmunda, Las Palmasa i Ajntrahta pozajmljen je do kraja sezone iz Sasuola, uz opciju kupovine za osam miliona evra narednog leta.

On će u utorak oko podneva potpisati ugovor i biti predstavljen medijima.

Boateng je prošao sve mlađe selekcije Nemačke, a kao senior je odigrao 14 utakmicu za Ganu, domovinu svog oca.

Na sajtu Barse ističe se da može da igra i kao klasični "špic" i u povučenijoj ulozi, kao i da je davao golove u četiri nacionalna šampionata koji pripadaju tzv. "ligama petice". Između ostalog, u sezoni 2016/17 je kao član Las Palmasa postigao 10 pogodaka u Primeri.

Inače, mediji nisu propustili priliku da podsete na Boatengov tvit od juna prošle godine, kada je u toku bilo Svetsko prvenstvo u fudbalu.

On je tada postavio fotografiju Kristijana Ronalda, uz kratak komentar: "Najbolji" (The best).

Na to je dobio mnogo odgovora, koji su mu skrenuli pažnju da je najbolji Lionel Mesi, uz njegove spektakularne driblinge, pa i onaj kada je "izlomio kičmu" njegovom bratu Žeromu Boatengu, tokom utakmice Barselona - Bajern Minhen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona dovodi Boatenga iz Sasuola?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2019

MILANO - Nekadašnji reprezentativac Gane Kevin Prins Boateng napustiće Sasuolo i pojačati Barselonu, tvrdi italijanski Skaj sport.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Potvrdio, došao u Barsu, daće gol u "El Klasiku"!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019

Transfer dana i jedna velika završnica karijere....Mogao je mnogo više, kako sam kaže luda glava i lažni prijatelji su ga sprečili, ali posle Milana, Engleske, Nemačke, Kevin Prins Boateng je spreman na izazov karijere...Naime, potvrdio je danas da će prihvatiti ponudu Barselone i da će se preseliti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.