Izvor: RTS, 10.Sep.2021, 00:11

Boateng kriv zbog napada na bivšu devojku

Nemački fudbaler Džerom Boateng (33) proglašen je krivim zbog napada na bivšu devojku i sud mu je naložio da mora da plati kaznu u iznosu od 1,8 miliona evra. Prema nemačkom zakonu o nasilju u porodici, mogao bi da dobije do pet godina zatvora.
Džerom Boateng je negirao da je povredio majku njegovih ćerki bliznakinja, tokom svađe na odmoru 2018. godine, preneo je Bi-Bi-Si.

Međutim, bivša devojka Šerin rekla je pred sudom u Minhenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ju je bivši defanzivac Bajerna udario tako jako da je izgubila dah na trenutak.
Prema nemačkom zakonu o nasilju u porodici, mogao bi da dobije do pet godina zatvora.
Uoči suđenja, tužilaštvo mu je stavilo na teret namerno nanošenje telesnih povreda, uz napomenu da je bacio lampu i mali ventilator na bivšu devojku tokom letovanja na Karibima u julu 2018. godine.
Tokom svedočenja devojka je rekla da ju je Boateng udario, povukao za kosu, ujeo za glavu i uvredio je tokom svađe.
Međutim, on je opisao drugačiju verziju događaja.
Boateng je priznao tokom svedočenja da su tenzije eskalirale tokom partije karata i da su se njih dvoje posvađali.
On tvrdi da je devojka postala agresivna i da ga je vređala, udarala i povredila mu usnu.
Kada je pokušao da je udalji od sebe, pala je, a onda je uzeo jastuk i bacio ga ka stolu, nakon čega je lampa pala na pod, tvrdi nemački fudbaler.
Saslušanje je trebalo da se održi u decembru, ali je odloženo jer svedok nije mogao da se pojavi.
Boateng je osvojio 22 trofeja u Bajernu, uključujući dva puta Ligu šampiona i devet puta Bundesligu, a onda je letos prešao u francuski Lion, nakon što mu je istekao ugovor u Minhenu.
Druga bivša devojka Boatenga, manekenka iz Poljske Kasija Lenhart, ubila se u 26. godini, u stanu u Berlinu 9. februara, navodi Bi-Bi-Si.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BOATENG DOBIO KAZNU OD 1.8 MILIONA: Fizički maltretirao bivšu devojku!

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2021

Žerom Boateng ima ozbiljne probleme.  Doskorašnji igrač Bajerna je već bio u centru javnosti zbog svađe sa devojkom koja se završila njenim samoubistvom. Kako prenosi „Mundo„, dok su bili na moru Nemac je udario devojku pred ćerkama. Njegova bivša devojka je svedočila na sudu i rekla da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.