Boateng: Pokradeni smo

Izvor: B92, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boateng: "Pokradeni smo"



Napadač Midlzbroa Džordž Boateng smatra da je suđenje na meču FA kupa između Midlzbora i Mančestera bilo tendenciozno, a da je arbitar Rob Stajls oštetio tim sa Riversajda kada je dosudio penal za Mančester u drugom poluvremenu. Meč je završen rezultatom 2:2, a Junajted je do remija stigao golom Kristijana Ronalda iz spornog jedanaesterca.

Krivac za dosuđeni penal je upravo Boateng, koji je igrao rukom u 68. minutu.

"Očajan sam, ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da verujem šta se dešava. Sudija nas je opljačkao, veoma se loše osećam. Reagovao sam instinktivno, kao što bi i svako u toj situaciji, hteo sam da zaštitim lice i vrat. Nisam namerno igrao rukom”, izjavio je Holanđanin.

Menadžer Boroa Geret Sautgejt nije napao sudije, ali smatra da penal nije postojao.

"Ne volimo da se žalimo na odluke sudije, ali ne znam kako je Džordž mogao drugačije da reaguje”, kaže Sautgejt.

Repriza četvrtfinala FA kupa između Midlzbora i Mančester Junajteda na programu je 19. marta na Old Trafordu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.