Boateng: Hoću novi ugovor!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Maj.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boateng: Hoću novi ugovor!

Vezni igrač Milana Kevin–Prins Boateng rekao je da će ako klub osvoji šampionsku titulu to proslaviti novom tetovažom, ali da bi ga još srećnijim učinilo kada bi potpisao novi ugovor sa liderom Serije A, preneli su italijanski mediji.
Mogao bih da uradim novu tetovažu ako osvojimo prvenstvo ili Kup Italije, ali prava pobeda za mene bi bilo da potpišem novi ugovor sa Milanom – rekao je Boateng koji na svom telu već ima 26 tetovaža.

Reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Gane je u redove roso–nera došao prošlog leta na pozajmicu iz Đenove, a u Seriji A odigrao je 24 utakmice i postigao tri gola, uz isto toliko asistencija. On je dodao da se ne boji konkurencije ako Milan dovede brazilskog fudbalera Gansa iz Santosa.
Ne znam koga će klub dovesti u letnjem prelaznom roku, ali ja ne mrdam sa pozicije ofanzivnog veznog igrača. Ako neko novi dođe, moraćemo da se borimo za mesto u timu – rekao je Boateng.
On je u Italiju došao iz engleskog Portsmuta, a prethodno je igrao za Borusiju iz Dortmunda, Totenhem i Hertu. Ekipa Milana se tri kola pre kraja prvenstva Italije nalazi na vodećoj poziciji, sa osam bodova više od gradskog rivala i aktuelnog prvaka Intera.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.