Boaći se vratio u Zvezdu

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći se vratio u Zvezdu

Ljubimac Zvezdinih navijača ponovo u crveno-belom

Crvena zvezda i Đengsu Suning uspeli su u poslednjim satima prelaznog roka da postignu dogovor oko pozajmice Ričmonda Boaćija, koji će do kraja sezone igrati u crveno-beloj opremi.

Zvezda je ušla u Ligu šampiona, a uprava kluba veruje da je provereni golgeter pravo rešenje za utakmice sa evropskim velikanima. Ričmond Boaći je u Crvenoj zvezdi proveo celu 2017. godinu i na 48 odigranih mečeva, postigao je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 39 golova.

Napadač iz Gane se u vezu sa šampionom Srbije dovodio i na početku evropskih kvalifikacija, ali je njegov klub, Đengsu Suning, tada stopirao pregovore. Ipak, kako je vreme proticalo, postalo je jasno da je Boaći višak u kineskom superligašu i uprava Crvene zvezde je krenula u akciju.

Navijače crveno-belih raduje činjenica da povratnik dobro poznaje sistem Vladana Milojevića i da mu neće biti potreban period adaptacije na "Marakani".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.