Blistao Dibala, Juve rutinski do četvrtfinala! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blistao Dibala, Juve rutinski do četvrtfinala! (video)

Lagana pobeda u Torinu.

Na "Alijanc stadionu" u Torinu ekipa Juventusa je uspela da savlada Udineze sa ubedljivih 4:0.

Domaćin je bio nadmoćan u svakom pogledu, ekipa Juventusa je briljirala od samog starta i bilo je pitanje koliko će golova u mreži Udinezea biti kada sudija odsvira kraj ovog meča.

Prvi je viđen u 16. minutu, tada su Dibala i Iguain razmenili čak 6 pasova, na kraju je Iguain uspeo da savlada gostujućeg golmana za 1:0.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deset minuta kasnije, novi gol u mreži Udinezea, strelac je ovoga puta bio Paulo Dibala iz penala.

Početkom drugog poluvremena u 57. minutu novi gol Paula Dibale koji je danas igrao jednu od najboljih mečeva ove sezone, da bi četiri minuta kasnije Košta iz penala dotukao rivala.

Treći gol je prava majstorija Dibale, gol koji treba videti nekoliko puta.

Juventus će u četvrtfinalu dočekati pobednika duela Parme i Rome.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kneževi bezopasni - Mbape načeo "svoje", dotukli Nejmar i Sarabia! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 00:04

PSŽ je u drugoj uzastopnoj utakmici protiv Monaka uspeo da slavi ubedljivo...Nisu fudbaleri Monaka imali snage da ponovo iznenade ekipu Pari Sen Žermena...Kneževi su ovoga puta poraženi na svom terenu rezultatom 1:4...Već u 24. minutu dobar pas za Kilijana Mbapea od strane Anhela Di Marije, jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.