Bliski susret sa grobarima

Izvor: Kurir, 08.Dec.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliski susret sa grobarima

Nakon samo jednog osvojenog boda u meču protiv Rada (1:1), navijači Partizana ušli su u autobus fudbalera crno-belih i izrazili im svoje nezadovoljstvo. Trener Slaviša Jokanović naglašava da je taj potez najvatrenijih pristalica kluba za njega bio pomalo neočekivan, ali ističe da su stavovi „grobara“ ispravni. On još kaže da u četvrtak ima zakazan sastanak sa čelnicima kluba pred Upravni odbor koji je planiran za 15. decembar, na kojem bi trebalo da se raspravlja o angažmanu. Jokanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tvrdi da neće sam napustiti klub, jer bi to značilo da beži.

- Imali smo susret s navijačima. Oni su izneli stvari na svoj način, što sam i ja rekao nekim drugim rečima. Bilo je to sasvim neuobičajena scena za mene, ali oni su preneli poruku šta se želi od ove ekipe i ovih igrača, podsetili koji grb nose. To se na našim podnebljima događa, nije neka velika novina. Ušli su u autobus, što nije normalno, niti uobičajeno, to još nisam video, ali izlaganje i ono što su imali da kažu bilo je poprilično ispravno - rekao je Jokanović.

Trener šampiona naglašava da je sastanak sa čelnicima kluba zakazan za dan nakon gostovanja u Novom Sadu, jer posle toga ima porodične obaveze.

- Zatražio sam od čelnika kluba da se vidimo u četvrtak ujutru, pošto u narednih 10 dana imam porodične obaveze. Da li će UO biti zadovoljan mojim radom ili ne, ne mogu da ocenim, to znaju samo oni, jer je njihov posao da vode klub. Meni je najlakši izlaz da pobegnem, ali to ni u jednom slučaju neću uraditi. Neću se pomeriti dok me klub ne razreši dužnosti, a ako budem trener i u narednom periodu, iako bi neki navijači rekli „ne daj bože“, sve ću dati da Partizan bude šampion i osvoji titule.

Jokanović veruje da njegov tim može da trijumfuje u Novom Sadu protiv ekipe Vojvodine i tako jesenju polusezonu završi sa još većom bodovnom prednošću.

- Imali smo veliku prednost, koja je sad smanjena, i to našom krivicom. Međutim, i dalje imamo tri, odnosno šest bodova viška, mada smo očekivali da ćemo imati više. Pred nama je izuzetno bitna utakmica. Titule se ne osvajaju u oktobru nego u junu, što se videlo i ovoga puta, a naš cilj je ta titula. Prošle sezone je osvojena u poslednjem kolu, a ove bi nam bilo mnogo lakše ako bismo to uspeli malo ranije - istakao je Jokanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.