Blekpul kažnjen zbog kalkulisanja

Izvor: B92, 27.Jan.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blekpul kažnjen zbog kalkulisanja

Engleska fudbalska Premijer liga kaznila je danas Blekpul sa 25.000 funti jer je na utakmici protiv Aston Vile 10. novembra izveo oslabljeni tim.

Trener Blekpula Jan Halovej napravio je 10 promena za utakmicu protiv Aston Vile, u odnosu na meč koji je njegov tim igrao protiv Evertona, nedelju dana ranije.

On je zapretio da će podneti ostavku ako zbog njegove odluke klub bude kažnjen. Aston Vila je 10. novembra pobedila Blekpul sa 3:2, pošto je u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu gol postigao Džejms Kolins.

Halovej je posle meča sa Aston Vilom rekao da se promene u sastavu njegove ekipe čine "ludim", ali da je to morao da uradi zbog prenatrpanog kalendara u Premijer ligi.

"Ja sam trener i vodim ekipu kako ja hoću. Neka pokušaju da me kazne, to je sramota. Pokazaću Premijer ligi", rekao je Halovej.

Blekpul ima rok od 14 dana za žalbu. Premijer liga je prošle sezone zbog slične stvari kaznila Vulverhempton sa takodje 25.000 funti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blekpul kažnjen zbog postave

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jan.2011

. Premijer liga je kaznila ekipu Blekpula sa 25.000 funti, jer je na utakmici protiv Aston Vile 10. novembra izvela oslabljeni tim. Trener ekipe Ijan Halovej napravio je 10 promena za utakmicu protiv tima iz Birmingema, u odnosu na meč koji je njegov tim igrao nedelju dana ranije protiv Evertona.. Šef...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Fergi brani Holoveja

Izvor: RTS, 28.Jan.2011, 19:23

Aleks Ferguson, menadžer Mančester junajteda, kritikovao je Premijer ligu nakon njihove odluke da kazni Blekpul zbog izvođenja slabije postave na utakmici protiv Aston Vile u novembru prošle godine. Kazna iznosi 25.000 funti, a čelnici “mandarina” imaju pravo na žalbu u naredne dve nedelje...Ser...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.