Blekburn odbio ponudu Sitija

Izvor: B92, 30.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blekburn odbio ponudu Sitija

Čelnici engleskog fudbalskog premijerligaša Blekburna odbili su u petak još jednu ponudu Mančester Sitija za paragvajskog napadača Roke Santa Kruza.

Mančester Siti je, navodno, ponudio Blekburnu 20 miliona evra za Paragvajca, a trener Sitija Mark Hjuz rekao je da klub razmatra da li da nastavi sa pregovorima oko tog transfera, pre nego što se završi zimski prelazni rok u ponedeljak.

Međutim, trener Blekburna Sem Alardajs rekao je u četvrtak da Siti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gubi vreme, jer on ne želi da pusti napadača pošto neće moći na vreme da pronađe zamenu.

Blekburn, koji je 1995. godine osvojio titulu u Premijer ligi a trenutno je na bod od zone ispadanja, u avgustu je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Santa Kruzom, posle mnogobrojnih ponuda koje su stigle za paragvajskog internacionalca.

Pretpostvlja se da će Siti imati više uspeha sa dovođenjem golmana Njukasla Šeja Givena, koji je, navodno verovatno, tražio od crno-belih da ga stave na transfer listu.

„Poslali smo ponudu za Šeja Givena, ali još čekamo odgovor", rekao je Hjuz.

Mačester Siti trenutno zauzima deveto mesto na premijerligaškoj tabeli sa 28 osvojenih bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.