Blanko ček za Aguera: Kun, upiši koliku platu želiš!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blanko ček za Aguera: Kun, upiši koliku platu želiš!

Vlasnici Mančester Sitija uputili nepristojnu ponudu argentinskom superstaru

Pomama za Aguerom. Ovakav radni naslov mogao bi da nosi tekst o potencijalnim dešavanjima u letnjem prelaznom roku. Argentinski superstar je dugo već tiha patnja Real Madrida i predsednika tog kluba Florentina Pereza. Prvi čovek kraljevskog kluba bio je spreman da plati 90 miliona evra Mančester sitiju kako bi obezbedio potpis Serhia Kun Aguera.

Međutim, vlasnike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sitija ta ponuda nije oborila s nogu. Tačnije, oni su spremni da finansijskim lancima vežu sjajnog napadača za Ostrvo. Prema informacijama lista „El Konfidensial“ šeik Mansur Bin Zajed spreman je da Agueru uputi nepristojnu ponudu.

Naime, gazda Sitija će narednih dana će ispred Argentinca da stavi blanko ček. Njegovo je samo da upiše godišnju platu koja bi zadovoljila njegove apetite...

Sluti da će Florentino Perez moratui da digne ruke.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

De Hea nije bio prvi Realov izbor?!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2015, 08:47

Madriđani su pre pregovora sa golmanom Junajteda probali nešto drugo?..Želja Florentina Pereza je bio Tibo Kurtoa. Čak je, prema tvrđenju engleskih medija bio spreman novac, oko 50 miliona evra za Belgijanca, ali je iz Čelsija stigao hladan tuš..."Plavci" su za sjajnog Belgijanca tražili 90 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.