Blam u Napulju, možda su ispred televizora

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blam u Napulju, "možda su ispred televizora"

Navijači ispunili pretnju...

Sumorna atmosfera na San Pavlu, naime navijači su ispunili pretnju, malo ljudi na tribinama, a predsednik De Laurentis je dočekan uvredama. Navijači Fiorentine se dobro čuju, iznervirali su domaće skandiranjem, odavno nismo videli Napoli pred manje navijača.

Elseid Hisaj albanski reprezentativac kaže da ne gleda na tribine, želi pobedu.

"Jeste malo ljudi, ali Napolitanci su sigurno pred televizorima i bodre nas u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meču".

Recimo i da je Anćeloti mešao karte i da bivši srpski reprezentativac Maksimović igrao od početka, na drugoj strani je Bleki Milenković standardan. Takođe, Poljak Milik je ostao na klupi, Mertens igra od početka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napoli kroz iglene uši, Zvezdo, definitivno imaš šansu! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018

Naravno, "Marakana" bi mogla da bude adut, a potrebno je da Napoli igra ovako beskrvno i neinspirisano, Fiorentina bila blizu boda na sablasnom "San Paolu"...Navijači su ostvarili pretnju, prazni "San Paolo" i loš ritam domaćina protiv defanzivne Fiorentine...Srbi, Maksimović na jednoj i Milenković...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.