Blago Dinamu – Betis u Zagreb stiže sa samo 11 seniora

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 13:14

Blago Dinamu – Betis u Zagreb stiže sa samo 11 seniora

Nastavljaju se veliki problemi sa povredama za Real Betis uoči revanš meča šesnaestine finala Lige konferencija sa Dinamom u Zagrebu.

Na dugačkom popisu nedostupnih igrača mogao bi da završi i portugalski vezista Vilijam Karvaljo, koji u ponedeljak nije trenirao nakon što je proteklog vikenda propustio utakmicu s Real Alavesom (0:0) zbog povrede mišića.

Betis u Zagrebu zbog povreda ne može računati ni na Iska, Marka Bartru, Gvida Rodrigesa, Abnera i Ajosea >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Peresa, koji nisu igrali ni u prvoj utakmici.

Neće biti ni standardnog štopera Hermana Pecelje, koji je zaradio treći žuti karton.

Uz to, Betis za L nije prijavio petoricu važnih igrača koji su stigli u zimskom prijelaznom roku :Sokratis, Pablo Fornals, Ćimi Avila, Jusuf Sabali i Serhi Altimira.

Sve to dovelo je do situacije da Real Betis ima samo 11 dostupnih seniorskih igrača za revanš sa Dinamom, ne računajući golmana.

Ostatak ekipe popuniće juniori koji su prijavljeni na B listu.

Spomenutih 11 dostupnih igrača su: Ektor Beljerin, Huan Miranda, Ćadi Rijad, Džoni Kardoso, Mark Roka, Nabil Fekir, Rodri, Abde Ezalzuli, Vilijan Hoze, Sedrik Bakambu i Aitor Ruibal.

Dinamo dočekuje Real Betis u četvrtak od 18.45, a na "Maksimiru" će braniti 1:0 iz prvog meča u Sevilji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.