Bjelsa traži objašnjenje od čelnika Premijer lige

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 20:36

Bjelsa traži objašnjenje od čelnika Premijer lige

Menadžer Lidsa Marselo Bjelsa nije zadovoljan odlukom čelnika Premijer lige da podrže odluku o isključenju Paskala Strujka.

Fudbaler Lidsa isključen je prošlog vikenda na meču sa Liverpulom posle starta nad Havijem Eliotom.

Klub iz Jorkšira se žalio na isključenje i suspenziju igrača od tri meča, tražio je brisanje crvenog kartona jer nije bilo namere da Strujk povredi igrača, ali su disciplinci podržali odluku sudije na terenu.

Sada je Bjelsa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatražio objašnjenje svega.

"Većina igrača koja uradi ovako nešto ne prolazi sa ovakvim posledicama. Zato je i igrač koji je povređen rekao da nije bilo loše namere. Razumem da ti koji odlučuju i kažnjavaju imaju drugačije argumente on onih o kojim govorim, a koje je pomenuo i povređeni igrač. Njihovi argumenti su ti koji odlučuju. Dobro je da je tako,a li bilo bi korisno da nam daju informacije i objađnjenje kako da se u ovako običnim stvarima izbegne povreda", rekao je Argentinac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.