Bjelica pobedio svoje Vukove, Kingsi odmarali Bogdana

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica pobedio "svoje" Vukove, Kingsi odmarali Bogdana

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su na svom parketu u "Golden 1 centru" Minesota Timbervulvse rezultatom 121:110, a prvi put protiv bivšeg tima je igrao srpski krilni centar Nemanja Bjelica.

Beka srpske reprezentacije Bogdana Bogdanovića u noći između petka na subotu nije bilo u dresu Kingsa, pošto posle operacije kolena i povratka u duelu sa Toronto Reptorsima, ima ograničene minute i postepeno će biti uvođen u igru.

Dok je Bogdanović u ograničenom režimu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igre, drugi Srbin u Sakramentu Nemanja Bjelica je na terenu bio 27 minuta. Krilni centar je tri sezone proveo u Minesoti gde je igrao tek ponekad u svom prepoznatljivom stilu, da bi ovoga leta prešao u Kingse.

Bjelica je svom bivšem klubu ubacio 14 poena, uz šut iz igre 6-13, 2-6 za tri, imao je osam skokova, asistenciju, ukradenu loptu i četiri izgubljene, kao i dve blokade.

Kingsi su do osetnije razlike na meču došli u trećoj četvrtini (90:79), da bi nešto neizvesnije bilo sredinom četvrte, kada su Timbervulvsi prišli na -2 (108:106).

Sakramento je odbio napade Minesote u poslednjih nekoliko minuta preko Kufosa, Foksa i Hilda, a na kraju i Koli-Stajna.

Upravo je Vili Koli-Stajn sa 25 poena predvodio Kraljeve, Iman Šampert je ubacio 17, Dearon Foks 16, uz 10 asistencija, dok je Badi Hild sa 15 poena i deset skokova takođe imao dabl-dabl.

Ubedljivo najefikasniji u timu Minesote bio je Karl-Entoni Tauns sa 39 poena i 19 skokova, Derik Rouz mu se pridružio sa 21 poenom, dok je Džimi Batler postigao 13 poena.

Sakramento Kingsi imaju skor od sedam pobeda i pet poraza od starta sezone, dok je Minesota na 4-9.

“They’re dancing in the streets in Belgrade!” ⁰⁰

@NemanjaBjelicapic.twitter.com/6T8IsoAJiW

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica odličan protiv "svojih" – Kingsi rutinski sa Vulvsima

Izvor: B92, 10.Nov.2018

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Minesotu Timbervuvls rezultatom 121:110.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.