Bjelica odličan protiv ranjenih Bulsa

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica odličan protiv ranjenih Bulsa

Nemanja Bjelica ubacio 16 poena u pobedi Timbervulvsa protiv Čikaga od 117:89. Endru Vigins je bio najefikasniji sa 27 poena, a Karl Entoni Tauns je dodao 22 za Bulse, koji su igrali bez Dvejna Vejda, Džimija Batlera, Nikole Mirotića i Pola Zipsera. Dag Makdermot postigao 16 koševa.

Minesota se vratila u trku za plej-of pobedom nad ranjenim Čikagom, u prvoj utakmici koju je tim iz Mineapolisa igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred punim tribinama ove sezone.
Tim iz Čikaga, koji, osim sa povredama, kuburi i sa odnosima u timu i šuterskom formom, suštinski se predao već posle 12 minuta igre, koje su završili sa minusom od 19 poena.
Nemanja Bjelica je, posle dužeg vremena, igrao ozbiljnu ulogu u timu. Sa 16 poena, uz tri trojke, doneo je treneru Timu Tibodou ono što mu je prethodnih sedmica nedostajalo – učinak igrača sa klupe.
U lošem Čikagu, najistaknutiji Dag Makdermot sa 16 poena.
Zanimljiv je podatak da su gosti su "prodali" čak 18 lopti i imali 11 skokova manje od Minesote.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Top 5 - Vigins zakucavao, Kej Si Pijev "bazer biter" na čelu liste! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2017

Svega četiri meča na sinoćnjem repertoaru NBA lige, dovoljno materijala za "Top 5" rubriku...Bulsi su bez Vejda, Mirotića i Batlera bili mačiji kašalj za "profesora" Bjelicu i "Vukove". Odličan je bio sprski internacionalac, ali su se učinkom izdvojili Tauns i Vigins, potonji je bio i posebno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.