Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 19:09

Bjelica ima četiri opcije

Trejd sve izvesniji...

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica i dalje je na radaru Filadelfije, tvrdi The Athletic. Očekuje se da krilo Sakramenta pre isteka roka za trejdove promeni sredinu, a za njegove usluge nisu zainteresovani samo Siksersi, već još nekoliko klubova.

Govori se da je Bjelica želja Golden Stejt Voriorsa, Milvokija i Bostona.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Fenerbahčea ima 32 godine i sasvim dovoljno prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za još jedan dobar ugovor u najjačoj ligi sveta. On takođe ne bi imao ništa protiv selidbe u drugu sredinu jer minutaža mu je značajno manja u odnosu u prošlu sezonu, kada je u proseku igrao 27,9 minuta po utakmici. Sada na parketu provodi 17,5 minuta, ali i dalje ima vrlo pristojne brojke - 8,3 poena, 3,9 skokova i 2,3 asistencije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.