Bjelica dvocifren, Bogdan na klupi u novom porazu Sakramenta

Izvor: RTS, 24.Dec.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica dvocifren, Bogdan na klupi u novom porazu Sakramenta

Košarkaši Sakramento kingsa poraženi su pred svojom publikom od Hjustona – 113:104. Nemanja Bjelica postigao je deset pona, dok Bogdan Bogdanvić zbog povrede nije ulazio u igru. San Antonio je ubedljivo nadigrao Memfis 145:115, Marko Gudurić nije ulazio u igru.
Tim iz Kalifornije pretrpeo je četvrti uzastopni poraz, i sada se nalazi na destom mestu Zapada sa skorom od 12 pobeda i 18 poraza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Rakete" su meč prelomile u trećoj četvrtini a "kingsi" su do kraja samo uspeli da ublaže poraz.
Ekipu iz Teksasa predvodio je Džejms Harden sa 34 poena. Odličan je bio i Rasel Vestrbruk sa 28 poena, sedam skokova i šest asistencija. U timu Sakramenta Dearon Foks je ubacio 31 poen uz devet skokova i šest asistencija.
Nemanja Bjelica proveo je na terenu nešto više od 29 minuta i zabeležio 10 poena (4-11), po dva skoka, asistencije i blokade. Bogdan Bogdanovića propustio je meč zbog povrede skočnog zgloba.
Hjuston je posle serije od četiri pobede na trećem mestu na Zapadu sa učinkom 21-9.
San Antonio Sparsi deklasirali su Memfis Grizlise sa 145:115.

Sparse je predvodio Lamarkus Oldridž sa 40 poena, devet skokova, pet asistencija i tri blokade. Demar Derozan je dodao 26 poena i 10 asistencija. Za tim iz Mefisa Džaren Džekson je je postigao 22 poena.
Srpski reprezentativac Marko Gudurić nije ulazio u igru.
Golden Stejt je ostvario novu pobedu savladavši Minesotu 113:104.
Ekipu Stiva Kera predvodio je Dianđelo Rasel sa 30 poena. Kod Vulvsa je najefikasniji bio Endru Vigins sa 22 poena.
Zanimljiv meč igran je u Indijanapolisu gde je domaćin posle produžetaka slavio nad aktuelnim šampionom Torontom - 120:115.

Voren i Tarner predvodili su Indijanu sa po 24 poena, dok je kod Reptora odličan bio Kajl Lauri sa 30 poena.
Filadelfija Seventisiksersi pobedili su Detroit 125:109.

Sikserse je do druge vezane pobede predvodio Tobajas Haris sa 35 poena. Džoel Embid je dodao 20 uz osam skokova. Oldičan je bio i Ben Simons sa tripl-dabl učinkom - 16 poena, 13 skokova i 17 asistencija.
U redovima Pistonsa istakao se Andre Dramond sa 27 poena i devet skokova.
Pelikansi su slavili protiv Porlanda 102:94.
Tim iz Nju Orleansa predvodio je Džru Holidej je sa 21 poenom. Brendon Ingram je zabeležio dabl-dabl - 19 poena i 11 skokova. U redovima trejlblejzersa istakao se Karmelo Entoni sa 23 poena i devet skokova.
Denver je zabeležio pobedu u Finiksu uz novi tripl-dabl učinak Nikole Jokića.
Kompletne rezultate i tabele možete pogledati OVDE.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARDEN I VESTBRUK BOLJI OD BJELICE: Tandem Hjustona ubacio 62 poena, Gudurić bez minuta u porazu Grizlija

Izvor: Kurir, 24.Dec.2019

Košarkaši Hjustona revanširali su se Sakramentu za bolan poraz od pre dve nedelje trojkom Nemanje Bjelice u poslednjoj sekundi utakmice, ovoga puta rezultat je bio 113:104.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.