Bjelica: Imali smo osećaj kao da gubimo VIDEO

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Imali smo osećaj kao da gubimo VIDEO

Košarkaš Srbije Nemanja Bjelica je rekao da ekipa imala osećaj da gubi protiv Italije, iako je sve vreme bila u prednosti.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Italiju sa 92:77 u trećem meču prve faze Svetskog kupa u Kini.



"Teška utakmica za nas, znali smo šta nas očekuje. Iskreno, nisam očekivao da ćemo ovoliko da se mučimo, na kraju smo ubedljivo pobedili. To je najbitnije. Ovo je bukvalno bilo četvrtfinale za nas, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pritiska, tenije, ubacili su oni neke šuteve na početku, ali je najvažnije da smo pobedili"
, rekao je Bjelica.

On je istakao da su igrači bili nervozni.

"Najbitnija je pobeda, Bogdan je držao ekipu, Jović je ubacio tri trojke na početku... Kada nekoga ne ide dobro je da ima nekoga da iskoči, to je naša najveća snaga. Raduljica je bio tu u trećoj četvrtini... Sjajan posao smo uradili. Dobro je što se ovo desilo, stalno smo imali osećaj kao da gubimo, a vodili smo sve vreme i kontrolisali utakmicu. Bilo je dosta nervoze i tenzije, ali je najvažnije da smo pobedili. Ne bi trebalo da radimo ovo na kraju, treba da budemo mirni i da utakmicu lagano privodimo kraju", zaključio je Bjelica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.