Bjeković: Ješić najbliži klupi

Izvor: B92, 16.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković: "Ješić najbliži klupi"



Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Nenad Bjeković izjavio je u ponedeljak da je Miodrag Ješić "najozbiljniji" kandidat za novog trenera ekipe.

"Sa Ješom se nije problem dogovoriti. Ako to bude ozbiljno, neće biti nikakvih problema. Voleo bih da trenersko pitanje što pre rešimo da bi se skratilo licitiranje kandidatima. Što se mene tiče, nema problema da to bude Ješić", rekao je Bjeković novinarima.

Partizan je sezonu završio bez trofeja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sa dosadašnjim trenerom Jirgenom Reberom ugovor je sporazumno raskinut.

"Dok sam ja sportski direktor, više nećemo imati stranca za trenera. Smeta mi što se ponašaju kao da su došli u najveću zabit, u kojoj niko nikad nije igrao fudbal, niti radio bilo šta drugo. Svi se ponašaju kao da moraju da nas uče", rekao je Bjeković.

Crno-beli su takmičenje završili na drugom mestu, sa sedam bodova manje od Crvene zvezde. Reber je nedavno izjavio da Partizan ne bi bio ni drugi da nije bilo njega.

"Ja mu se zahvaljujem na drugom mestu i želim mu sve najbolje u karijeri", rekao je Bjeković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.