Bizarna priča iz Fulama: Obuo kopačku i povredio se

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarna priča iz Fulama: Obuo kopačku i povredio se

Klaudio Ranijeri pričao je o neverovatnom načinu na koji se povredio njegov defanzivac.

Foto: Guliver/Getty images/Justin Setterfield

Fulamov štoper Alfi Moson (24) stigao je prošlog leta na "Krejven Kotidž" iz Svonsija, u transferu vrednom 16,8 miliona evra i uglavnom je bio standardan sve do kraja 2018. godine.

Međutim, krajem prvog dela sezone Moson je doživeo povredu kolena koja nije objašnjena, iako se od nje nedeljama oporavlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri otkrio je o čemu se radi i objasnio da se defanzivac povredio dok je obuvao kopačke?!

"Bila je to veoma neobična povreda. Samo je promenio kopačke. Bilo je neverovatno. Sada mu je potrebno još vremena. Koliko će to biti? Ne znam...", rekao je Italijan, a preneo "Skaj sports".

Moson je već imao problem sa kolenom, početkom sezone.

"Prošao je operaciju kolena i ne znam da li je u pitanju ista noga. U svakom slučaju, još neće moći da igra", dodao je Ranijeri.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.