Bivši trener Zvezde zove Ivanića: Pred vezistom je velika odluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 15:03

Bivši trener Zvezde zove Ivanića: Pred vezistom je velika odluka

Hrvat je mišljenja da može da ga ubedi.

Mirko Ivanić je bio neizostavni član reprezentacije Crne Gore, sve do kontroverznog meča sa selekcijom takozvane republike Kosovo.

Posle signala iz Beograda, Ivanić je odlučio da ne odiga taj susret, a u isto vreme je sledio primer tadašnjeg crnogorskog selektora Ljubiše Tumbakovića.

Odluka je do velike afere i zaoštrenih odnosa između Beograda i Podgorica.

Ipak, novi selektor Robert Prosinečki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uveren da bi mogao da iskoristi uticaj u Crvenoj zvezdi i ponovo dobije Ivanića.

- Zvezda je moj klub i pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je već godinama lider te ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač puno značio u reprezentaciji - diplomatski je odgovorio selektor Crne Gore.

Podsetimo, Prosinečki je kao fudbaler osvojio Kup šampiona sa Crvenom zvezdom, a takođe je bio i trener ovog kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.