Bivši reprezentativac Srbije potpisao za Igokeu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši reprezentativac Srbije potpisao za Igokeu

Ozbiljne promene se dešavaju u Igokei posle odlaska trenera Nenada Trajkovića.

Trej Kel je napustio klub, njegovim putem će i Džimi Gevin, a u ekipu iz Laktaša stižu dva zvučna pojačanja. Pored Olivera Lafajeta, još jedan nekadašnji igrač Partizana pojačaće Igokeu.

U pitanju je bivši reprezentativac Srbije, Danilo Anđušić, koji bi tokom dana trebalo da potpiše ugovor.

Upravo stigao za Danila Andjusica a na putu je i za Lafayetta...@BCIgokea >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << postao je jaci za dva velika pojacanja...srecno! @BCIgokea ! — Igor Dodik (@dodik_igor) November 13, 2018

Anđušić u Igokeu dolazi posle godinu i po dana u Uniksu, a pre toga je nosio dres Hemofarma, Mege, Partizana, Anvila, Virtusa iz Bolonje, Valjadolida, Bilbaa, Parme.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.