Bivši reprezentativac Francuske kaže za Mbapeov transfer: Mislim da je gotovo!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 21:01

Bivši reprezentativac Francuske kaže za Mbapeov transfer: "Mislim da je gotovo!"

Mbape sve bliži odlasku.

Nekadašnji reprezentativac Francuske koji već ima 34 godine, Adil Rami, govorio je o Kilijanu Mbapeu koji će najverovatnije napustiti Pari Sen Žermenu.

PSŽ ima plan da ostavi Mbapea koji ima ugovor do 2022. godine, ali u slučaju da on ne produži ugovor, najverovatnije će biti prodat sledećeg leta.



"Mislim da je to gotovo, posebno pošto pregovori ne odmiču. Imam utisak da ga mrzi da govori o tome. Njegova budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je jasnija, tužno je to za Ligu 1 i Parižane"
, rekao je Adil Rami.

Mbape se odavno već povezuje sa Real Madridom, često je govorio i kako mu je Zidan idol.

Rami je tokom svoje karijere igrao za Lil, Valensiju Milan, Sevilju, Marsej, Fenerbahče i Soči, a sada je član Boaviste.

Za reprezentaciju Francuske je odigrao 36 utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.