Bivši premijer Borisov najstariji fudbaler u Bugarskoj

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši premijer Borisov najstariji fudbaler u Bugarskoj

Bivši premijer Bugarske Bojko Borisov postao je najstariji fudbaler koji je zaigrao u tamošnjem nacionalnom šampionatu, pošto je minulog vikenda u 55. godini života za drugoligaša Vitošu iz Bistrice.

(FOTO: AP)
Borisov je počeo meč sa Rakovskim u trenutku kada je imao tačno 54 godine, dva meseca i 12 dana i na terenu je proveo 54 minuta.
Navijači na stadionu Lokomotive svaki njegov kontakt sa loptom pozdravljali su ovacijama.
Borisov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je 2011. godine pobedio u glasanju za najboljeg igrača Bugarske kad je sa 44 odsto glasova pobedio drugoplasiranog Dimitra Berbatova, ali je on tražio da se taj izbor poništi, jer su navijači na taj način hteli da skrenu pažnju na loše stanje u tamošnjem fudbalu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bivši premijer Borisov najstariji fudbaler u Bugarskoj

Izvor: Blic, 26.Avg.2013

Bivši premijer Bugarske Bojko Borisov postao je najstariji fudbaler koji je zaigrao u tamošnjem nacionalnom šampionatu, pošto je minulog vikenda u 55. godini života za drugoligaša Vitošu iz Bistrice...Borisov je počeo meč sa Rakovskim u trenutku kada je imao tačno 54 godine, dva meseca i 12...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.