Bivši predsednik FS Nemačke pred novim problemom

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši predsednik FS Nemačke pred novim problemom

Doskorašnji predsednik Fudbalskog saveza Nemačke Rajnhard Grindel mogao bi da ima problema sa carinom jer nije prijavio luksuzni sat.

Tužilaštvo u Frankfurtu trebalo bi da pokrene istragu.

Grindel je u utorak podneo ostavku na mesto prvog čoveka FS Nemačke, a glavni razlog je sat koji je dobio na poklon od Grigorija Surkisa, čija je vrenost šest hiljada evra.

Nije prijavio carini prilikom ulaska u Nemačku.

Roba koja vredi više od 430 evra mora da se prijavi.

Grindel je u pismu javnosti naveo da će sporni sat prijaviti carini.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši predsednik FS Nemačke pred novim problemom

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 09:40

Doskorašnji predsednik Fudbalskog saveza Nemačke Rajnhard Grindel mogao bi da ima problema sa carinom jer nije prijavio luksuzni sat...Tužilaštvo u Frankfurtu trebalo bi da pokrene istragu. Grindel je u utorak podneo ostavku na mesto prvog čoveka FS Nemačke, a glavni razlog je sat koji je dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.