Bivši predsednik FS Engleske: I Kum bi pozavideo FIFA

Izvor: Press, 12.Jun.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši predsednik FS Engleske: I "Kum" bi pozavideo FIFA

"FIFA ima iza sebe decenijama dugu tradiciju podmićivanja i koprupcije", rekao je Trisman govoreći pred Domom lordova u engleskom parlamentu.

On je ocenio da bi na ponašanju FIFA pozavideo i čuveni negativac sa filmskog platna mafijaški bos Don Vito Korleone.

Predsednik FIFA Sep Blater juče je na Kongresu u Sao Paulu najavio da će se kandidovati za svoj peti mandat na čelu te organizacije.

U toku je istraga povodom optužbi da je Katar 2010. potplatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << clanove Izvršnog komiteta FIFA tokom izbora za domaćina SP 2022.

"Sistematska korupcija, koju navodno prate nepostojeće istrage, iz kojih su, inače, uglavnom izuzeti prvooptuženi, čine nemogućim bilo kakav proces", rekao je Trisman.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bivši predsednik FA: I Don Vito Korleone bi pozavideo FIFA!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jun.2014

Bivši predsednik Engleske fudbalske asocijacije (FA) Lord Trisman optužio je Međunarodnu fudbalsku federaciju (FIFA) da se ponaša kao „mafijaška porodica“.. – FIFA ima iza sebe decenijama dugu tradiciju podmićivanja i koprupcije – rekao je Trisman govoreći pred Domom lordova u engleskom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.