Bivši igrač Zvezde brutalno nokautirao igrača laktom, pa dao gol za 6:0! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Zvezde brutalno nokautirao igrača laktom, pa dao gol za 6:0! (VIDEO)

Fudbaler Anderlehta Uroš Spajić dao je gol u pobedi nad Muskronom sa 7:0, dok je Ivan Obradović zabeležio jednu asistenciju.

.@Uros15Spajic scores his first goal for the club, 6-0! #RSCA pic.twitter.com/UIfLtAAk0T

— Sporting Anderlecht (@Sporting_AND) November 27, 2016

Spajić je u 82. minutu postigao pogodak za 6:0 nad već dobro demoliranim rivalom, ali je imao i ludu sreću da je do toga uopšte došlo. U 66. minutu, zaslužio je bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Crvene zvezde isključenje, ali sudija nije video njegov brutalan udarac u MMA stilu nad Egipćaninom Trezegeom.

Elbow from Spajic on Trezeguet. Nothing given... #AndRem #rsca pic.twitter.com/cbg8PocP6v

— Sporting Anderlecht (@Sporting_AND) November 27, 2016

U ekipi Muskrona igrali su Gulan i Luka Stojanović, dok Filip Marković nije dobio priliku da se nađe među akterima debakla. Posle ovog me;a, Anderleht je šesti sa 28 bodova, dok liderski Varegem ima 33. Muskron je 14. nakon četiri poraza u nizu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde brutalno nokautirao igrača laktom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2016

Spajić u centru pažnje ovog vikenda u Belgiji..Fudbaler Anderlehta Uroš Spajić dao je gol u pobedi nad Muskronom sa 7:0, dok je Ivan Obradović zabeležio jednu asistenciju...Spajić je u 82. minutu postigao pogodak za 6:0 nad već dobro demoliranim rivalom, ali je imao i ludu sreću da je do toga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.