Bivši igrač Oklahome na probi u Partizanu?

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Oklahome na probi u Partizanu?

Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik objavio je na Tviteru da je američki košarkaš Entoni Guds (193 cm, 90 kg) potencijalno pojačanje Partizan NIS.

- Odlični šuter Entoni Guds viđen je u Beogradu. On bi trebalo da prođe probu u Partizanu - naveo je dobro obavešteni izraleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << novinar na društvenoj mreži.

Inače reč je o američkom košarkašu koji igra na poziciji beka, a u poslednje četiri godine promenio je deset klubova. Poslednji klub bio mu je francuski Šole.

Guds je nekadašnji student univerziteta Stenford, a kasnije član Oklahome Siti Tander u sezoni 2011.  Imao je iskustva igranja u NBA ligi,  u kojoj je potpisivao desetodnevne ugovore sa više timova, a trenutno se nalazi u prestonice Srbije.

Portal NBASerbia objavio je da se Amerikanac proteklih dana pojavio u dvorištu Treće beogradske gimnazije, kada je odmerio snage sa lokalnom ekipom basketaša.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Entoni Guds na probi u Partizanu?

Izvor: B92, 26.Sep.2014

Američki bek Entoni Guds navodno je stigao na probu u Partizan NIS, javlja izraelski novinar Dejvid Pik...Guds ima 27 godina, studirao je na Stenfordu, u NBA je bio član Oklahoma Siti Tandera, ali nije dobio šansu da pokaže šta zna...U Evropi je igrao za Kijev, Hapoel Tel Aviv, Hapoel Holon, Ironi...

Nastavak na B92...

OTKRIVENO POTENCIJALNO POJAČANJE CRNO-BELIH: Bivši košarkaš Oklahome na probi u Partizanu

Izvor: Kurir, 26.Sep.2014

Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik najavio je na Tviteru da je bivši igrač Oklahoma Siti Tandera Entoni Guds blizu dolaska u beogradski Partizan..Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik najavio je na Tviteru da je bivši igrač Oklahoma Siti Tandera Entoni Guds blizu dolaska u beogradski Partizan...Guds...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.