Bivši fudbaler Reala ispitan u policiji u vezi sa trgovinom troge

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2020, 13:27

Bivši fudbaler Reala ispitan u policiji u vezi sa trgovinom troge

Bivšeg fudbalera Real Madrida Edvina Konga ispitala je policija u sklopu istrage o trgovini drogom u Španiji.

Kongo, koji je Kolumbijac, rekao je kasno sinoć u jednoj televizijskoj emisiji da je bio u policijskoj stanici na ispitivanju i da je posle toga pušten kući.

On je negirao krivicu i rekao da je ušao u policijsku stanicu sa lisicama na rukama, pošto tako nalaže protokol.

Kongo je rekao da je ispitan zbog njegovih veza sa nekim ljudima koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pod istragom policije. Priznao je da neke od njih poznaje, ali je rekao da nije umešan u ništa što bi moglo biti nelegalno. On je naveo da je neke od njih upoznao kada se uključio u posao kupovine i prodaje smaragda.

Kongo je dodao da ga je policija dugo pratila i da mu je rečeno da "mora da izbegava određene ljude". Naveo je da su u policiji veoma dobro postupali prema njemu.

Kongo je 1999. godine potpisao za Real Madrid, ali nije odigrao nijednu utakmicu za taj klub, već je bio na pozajmicama u Valjadolidu, Gimaraešu i Tuluzu. Posle toga potpisao je za Levante, a zatim je igrao i za Hihon, Rekreativo, Olimpik Hativu, a karijeru je završio u Benisi 2009. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.