Bivši fudbaler Junajteda teško bolestan

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Junajteda teško bolestan

Sledi borba.

Nekadašnji fudbaler Seltika i Mančester Junajteda, Lijam Miler bori se sa teškom bolešću.

NIGERIJCI PIŠU: Partizan i Jang bojs žele vezistu iz Portugalije (FOTO)

ZATO GA ZVEZDA ŽELI: Milunović najbolji igrač Belorusije

Mileru je dijagnostikovan karcinom pankreasa i od prošlog meseca kada je vest objavljena dobio je veliki broj poruka podrške, između ostalog i od Džona Hartsona, njegovog saigrača iz Seltika koji je prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz sličnu stvar. Hartson je potvrdio da se telefonom čuo sa Milerom.

-  Upravo sam se čuo sa Lijamom, pred njim je velika i teška borba, ali je on rešen da u njoj istraje i kao pobednik izađe iz ovog užasnog perioda njegovog života. Molimo se za njega i nadamo da će uspeti da se vrati normalnom životu, izjavio je Hartson.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.