Bivši defanzivac Milana :Inzagi je katastrofa!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši defanzivac Milana :"Inzagi je katastrofa!"

Možda i njega vidimo nekad u ulozi trenera.

Bivši defanzivac Milana, Adil Rami veruje da bi mogao da bude trener i kaže da ne bi mogao da bude gori od Filipa Inzagija, jer je po njemu on "totalna katastrofa".

Francuski defanzivac je sarađivao sa legendarnim Inzagijem tokom sezone 2014/15 u Milanu, ali nije impresioniran radom trenutnog trenera Bolonje.

Tridesetdvogodišnji defanzivac trenutno nastupa za Marsej, a rekao je da ima u planu da postane trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada završi profesionalnu karijeru.

"Ove godine ću početi da prikupljam sertifikate, mislim da bih mogao da budem vrlo dobar trener, možda ne odmah u Marseju..."

"Imao sam tu sreću da sam sarađivao sa odličnim trenerima: Rudi Garsija, Didije Dešam, Unaj Emeri, Loran Blan, Klarens Sedorf. Kada pogledate ova imena pomislite da nije bilo lako sa njima, ali zahvaljujući Filipu Inzagiju sam rekao sebi, ti to možes, jer je on bio totalna katastrofa", rekao je Francuz.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.