Bivši Fergijev asistent: Mislio sam da ću biti trener Junajteda

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši Fergijev asistent: Mislio sam da ću biti trener Junajteda

Bivši pomoćnik Aleksa Fergusona u Mančester junajteda, Majk Felan rekao je da je on poslednjih pet godina obavljao većinu trenerskih dužnosti u klubu.

Felan je od 2008. godine bio na Old trafordu koji je napustio letos kada je za prvog trenera izabran Dejvid Mojes.

"Mislio sam da ću postati prvi trener 'crvenih đavola'. Taj sam posao radio poslednjih pet godina. Naravno, Ferguson je bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čelu kluba i bez sumnje je postigao mnogo, ali morate priznati da on ne bi postigao takve rezultate da nije bilo pomoćnih trenera", rekao je Felan brirtanskim medijima.

On je dodao da je u potrazi za novim klubom i da je otvoren za sve predloge.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivši Fergijev asistent: Mislio sam da ću biti trener Junajteda

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

Bivši pomoćnik Aleksa Fergusona u Mančester junajteda, Majk Felan rekao je da je on poslednjih pet godina obavljao većinu trenerskih dužnosti u klubu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.