Bivši Đavoli uglas: Murinjo vraća trofeje na Old Traford!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši Đavoli uglas: Murinjo vraća trofeje na Old Traford!

Ferdinand i Nani ubeđeni su da će Posebni preporoditi Junajted

Mnogo se očekuje od Žozea Murinja. Nikako Crveni đavoli nisu uspeli da pronađu formulu uspeha nakon odlaska Ser Aleksa Fergusona. Probali su Dejvid Mojes i Luj van Gal - nije im pošlo za rukom. Sada su sve oči uprte u Posebnog, kojeg u nedelju od 17 časova očekuje duel sa Lesterom za trofej Komjuniti Šilda. Nedelju dana kasnije Junajted će od 14.30 u prvom kolu nove sezone Premijer lige gostovati Bornmutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Nekadašnji defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand uveren je da će Murinjo vratiti trofeje na Old Traford. Englez je za period od 12 godina među Crvenim đavolima osvojio po šest titula Premijer lige i Komjuniti Šilda, tri Liga kupa i po jednu Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo.

"Murinjo je doveo dobra pojačanja na vreme koja svojim talentom mogu da zapale svlačionicu. Igrači koji vrede svaki cent. Dovoljno govori ono što su postigli u svojim karijerama. To bi trebalo da natera ostale da pokažu zašto su tu i to tera ekipu da igra bolje. Upravo je to bio slučaj ranijih godina u Junajtedu ", poručio je Ferdinand.

Sličnog je mišljenja i Nani, koji je igrao u Junajtedu od 2007. do 2015. godine. Dolazak Luja van Gala označio je početak kraja Portugalca na Trafordu, pa je potražio spas u Sportingu (pozajmica), Fenerbahčeu i Valensiji, čiji je član od ove godine.

"Murinjo je rekao da je njegov san bio da trenira Mančester junajted. On je ambiciozan trener koji uvek želi da pobedi. Verujem da će odlično pripremiti tim i osvojiti mnogo trofeja. Ekipa će biti mnogo bolja nego prethodnih godina", smatra Nani.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.