Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 13:55

Bitka za Plovdiv, karte planule

Lokomotva na krilima osvajanja Kupa i Superkupa Bugarske želi da pomrsi račune favoritima, Ludogorecu i CSKA Sofiji u novom šampionatu. Poslednjih šest utakmica gradskih rivala završeni tipom 0-2 gola

Čudan početak sezone u Bugarskoj. Ludogorec, devetostruki uzastopni šampion, ostao je bez trofeja Superkupa koji je otišao u Plovdiv u vitrine Lokomotive, a tim iz Razgrada je novi šampionat počeo porazom na gostovanju Botevu u Vraci.

Za nedelju (17.45) je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predviđen derbi Plovdiva. Botev je domaćin Lokomotivi koja je osim Superkupa osvojila i Kup Bugarske posle trijumfa nas CSKA Sofijom početkom jula. Nekoliko dana pre meča karte su planule. Odlukom Ministarstva zdravlja Bugarske dozvoljeno je prisustvo 50 odsto navijača od kapaciteta stadiona.

Botev je prošle sezone ostao bez Evrope. U baražu je poražen od Slavije iz Sofije. Skor je identičan kada su ova dva tima iz Plovdiva u pitanju. I jedni i drugi imaju po 39 pobeda, dok je 32 utakmice došao iks. I gol-razlike je, zanimljivo, identična – 130:130. U prošlom šampionatu oba meča su završena su bez pobednika – 0:0 i 1:1. Poslednjih šest utakmica gradskig rivala dolazio je tio 0-2 gola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za Botev igra iskusni Ivan Bandalovski, nekadašnji fudbaler Partizana. Trener domaćeg tima Ferario Spasov ne može da računa na kažnjenog Brazilca Žonatana. Trener Lokomtoive Bruno Akrapović nema problema oko tima. Očekuje se da će igrati isti tim koji je prošle nedelje pobedio Ludogorec u Razgradu sa 1:0 i osvojio Superkup Bugarske.

U drugom meču dana (20.00), Slavija je favorit protiv Černo Mora. Na klupi tima iz Sofije, koji je sezonu završio na trećem mestu i posle baraža se dokopao kvalifikacija za Ligu Evrope, sedi srpski stručnjka Zlatomir Zagorčić. Na premijeri neće moći da računa na povređene Martina Atanasova i Emila Stoeva. Gosti nemaju problema oko sastava.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošle sezone oba susreta su završena tipom 0-1. Černo More je slavilo u Sofiji sa 1:0, a u prvom delu sezone mreže se nisu tresle.

BUGARSKA 1 – 1. KOLO

Petak

CSKA 1948 Sofija - CSKA Sofija 2:2 (2:1)

Subota

Montana - Arda 3:3 (0:2)

Botev Vraca - Ludogorec 3:1 (1:0)

Nedelja

17.45 (3,30) Botev Plovdiv (3,00) Lokomotiva Plovdiv (2,25)

20.00 (2,10) Slavija Sofija (3,05) Černo More (3,60)

Ponedeljak

19.00 (3,00) Levski (3,20) Beroe (2,30)

Utorak

19.00 (2,25) Carsko Selo (3,15) Etar (3,15)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.