Bitka za Evroligu:  Delije se okupljaju ispred Pionira!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Evroligu: Delije se okupljaju ispred Pionira!

„Navijači Crvene zvezde izdali saopštenje i pozvali ljude da danas pre treninga pruže podršku Marjanoviću i drugovima

Brejkom u crveno-belom Pioniru Partizan je stekao veliku prednost u polufinalnoj seriji Jadranske lige. Tim Dejana Radonjića moraće da pokaže snagu i karakter pred krcatim tribinama Grobara, ali navijači Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << žele da pokažu Marjanoviću i drugovima da sutra uveče neće biti sami.

Naime, fanovi Crvene zvezde okupiće se danas ispred beogradskoh Hrama košarke kako bi pružili podršku igračima i stručnom štabu i ubrizgali im injekciju adrenalina. Saopštenje za navijačkog sajta Redstarbelgrade prenosimo u celosti.

„Dragi zvezdaši, sva crveno bela srca koja kucaju za naše lavove koji su nam podarili toliko radosti ove godine, neka dođu danas u 17:30 ispred hale Pionir, da pružimo podršku našim igračima pred odlučujuću bitku za Evroligu! Pokažimo im da smo svim srcem uz njih, budimo vetar koji će duvati u jedra crveno-belog ratnog broda, prepunog heroja koji su u prethodnom periodu nošeni neustrašivim srcem, mladošću i umećem izvojevali toliko bitaka i koji sutra plovi ka Mordoru po pobedu za sve nas, za Zvezdu za Srbiju!Ukoliko svim svojim crveno-belim srcem želiš pobedu, vidimo se danas u 17:30 ispred Pionira“
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.