Biševcu stigla konkurencija iz Rome!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševcu stigla konkurencija iz Rome!

Srpski internacionalac Milan Biševac dobio je konkurenciju u vidu Mapua Janga-Mbive čiji su transfer Lion i Roma dogovorili u četvrtak popodne.

Najave da će defanzivac Rome Mapu Janga-Mbiva karijeru nastaviti u Olimpiku iz Liona pokazale su se tačnim, pošto je francuski vicešampion dogovorio uslove transfera sa rimskom "Vučicom".

Francuski mediji prenose da je Roma prodala Janga-Mbivu Lionu za sumu od 8 miliona evra, a dogovoreno je da Olimpik isplati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dodatna dva miliona na ime određenih bonusa.

Vicešampion Italije tako će ostvariti profit na prodaji momka koji se nije dugo zadržao na "Olimpiku", premda ga je Roma pozajmila od Njukasla prethodnog leta, a zimus je za sumu od 7.7 miliona evra otkupila njegov ugovor.

Očekuje se da Mapu Janga-Mbiva u petak doputuje u Lion kako bi obavio medicinske preglede a potpisivanje ugovora uslediće za vikend ili početkom naredne sedmice.

Momak koji je nedavno dospeo u centar pažnje zbog sukoba sa Lionelom Mesijem za Romu je upisao 28 nastupa u Seriji A, a status miljenika tribine stekao je nakon što je u derbiju Rima postigao gol u 85. minutu susreta.

Podsećamo da će dolaskom Mapua Janga-Mbive Lion pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji čiji je član i naš Milan Biševac. Dodajmo i to da je pre Janga-Mbive Olimpik iz Liona pojačao i Matje Valbuena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.