Biševac u Seriji A?

Izvor: Mondo, 04.Jan.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac u Seriji A?

Srpski fudbaler mogao bi iz Liona da se preseli u Lacio, tvrdi "L'Ekip".

Foto: Guliver/Getty Images/Harry Engels

  Milan Biševac uskoro bi mogao da karijeru nastavi u Italiji.

Srpski defanzivac je dogovorio uslove sa ekipom Lacija i transfer bi mogao da bude realizovan veoma brzo, prenosi francuski list "L'Ekip".

Laciju se žuri jer mu je neophodno pojačanje u odbrani, pošto Stefan De Fraj ima puno problema sa povredama. Ipak, u Lionu je situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << malo drugačija.

Drugi štoper ekipe Lindzi Rouz na korak je od pelaska u Lorijen, pa čelnici Liona nisu sigurni da li bi mogli da se odreknu usluge dvojce defanzivaca u isto vreme.

Milan Biševac je posle odlaska iz Crvene zvezde 2006. godine nastupao sve vreme u francuskom šampionatu. Pre Liona, u koji je stigao 2012. godine, igrao je za Lans, Valensijen i Pari sen Žermen.

Ukoliko se ostvari transfer u Italiju, Biševac će biti četvrti srpski igrač u Laciju. Tamo već nastupaju Sergej Milinković Savić, Filip Đorđević i Dušan Basta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.