Biševac pauzira dve nedelje

Izvor: B92, 25.Feb.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac pauzira dve nedelje

Reprezentativac Srbije i defanzivac PSŽ-a Milan Biševac propustiće zbog povrede više od derbija sa Olimpikom u Lionu u subotu veče.

Problem pouzdanog štopera nije, na sreću, teže prirode, ali je zbog njega ipak morao da otkaže v.d selektora Srbije Radovnu Ćurčiću za mečeve nacionalnog tima na Kipru sledeće sedmice.

Najboji igrač francuske Lige 1 tokom meseca januara moraće da odmara oko dve nedelje zbog povrede zadnje lože, koji je zaradio pre tri dana na treningu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "svetaca".

"Plašio sam se da ću morati duže da odsustvujem, ali sam dobro prošao. Preskočiću Lion i Ažaksio, to je sigurno, za dalje ćemo videti, nadam se da neće biti potrebe za još nekim izostankom", rekao je Biševac za "Sport".

Iako mu je trebalo malo vremena da se ustali u prvi tim Pari Sen Žermena, Biševac je sada nezamenjiv u postavi pariskog kluba.

"Trener Ančeloti me dobro upoznao, dakle, ne brinem, ali nije mi ovo trebalo. Žao mi je, mnogo mi je žao što sam van scene", razočaran je Biševac koga će u prvom timu zameniti treća opcija da desnom boku, Brazilac Sera, s obzirom da je povređen i prvi rezervista Žile.

PSŽ je lider Lige 1 sa 51 bodom, jednim više od Monpeljea. Lion je tek šesti sa 39 bodova i pobede su mu neophodne ukoliko želi da izbori plasman u neko evropsko takmičenje.

Meč Lion – PSŽ igra se u subotu od 21.00 sati na "Žerlanu". U poslednjih pet duela ova dva tima, tri puta je slavio PSŽ, a po jednom je meč završen pobedom Liona i remijem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Biševac pauzira dvije nedjelje

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Feb.2012

Reprezentativac Srbije i defanzivac PSŽ-a Milan Biševac propustiće zbog povrede više od derbija sa Olimpikom u Lionu u subotu veče. Problem pouzdanog štopera nije, na sreću, teže prirode, ali je zbog njega ipak morao da otkaže v.d. selektora Srbije Radovnu Ćurčiću za mečeve nacionalnog...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.