Biševac još ne zna gde će

Izvor: RTS, 13.Avg.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac još ne zna gde će

Milan Biševac, član Pari Sen Žermena, još uvek ne zna da li će karijeru nastaviti među "svecima", ili će prihvatiti ponudu Liona, koji mu nudi četvorogodišnji ugovor. "Malo me je zagolicala ponuda, na stolu je i odlučiću u narednih nekoliko dana", rekao Biševac.

Fudbaler Pari Sen Žermena Milan Biševac rekao je danas da mu je francuski Lion ponudio četvorogodišnji ugovor, ali da još nije doneo odluku da li će promeniti klub.

"Lion me hoće, ponudili su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mi ugovor na četiri godine, ali pričaću o tome kada bude pravi trenutak. Dobio sam bolje finansijske uslove, međutim nije pitanje novca. Malo me je zagolicala ponuda, na stolu je i odlučiću u narednih nekoliko dana", rekao je Biševac, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Biševac je danas došao u Staru Pazovu na okupljanje reprezentacije Srbije pred prijateljsku utakmicu sa Irskom, koja će se igrati u sredu u 20.45 na stadionu Crvene zvezde.

"Irska je dobra ekipa i ova utakmica će nam značiti da se spremimo za start kvalifkacija za Svetsko prvenstvo. Prethodne tri utakmice (protiv Španije, Francuske i Švedske) dosta su nam značile... Ima još da se radi na svim segmentima i iskoristićemo što bolje ovo zajedničko vreme da sa selektorom ispravimo nedostatke u igri", rekao je Biševac.

On je dodao da njegov bivši klub Crvenu zvezdu očekuje "jako težak zadatak" protiv Bordoa, u dve utakmice 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.