Biševac: Utakmice će nam pokazati gde smo trenutno

Izvor: Blic, 24.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac: Utakmice će nam pokazati gde smo trenutno

Reprezentativac Srbije u fudbalu Milan Biševac rekao je da će predstojeće prijateljske utakmice sa Španijom, Francuskom i Švedskom pokazati gde se trenutno nalaze izabranici selektora Siniše Mihajlovića i šta im je potrebno da bi se našli u vrhu evropskog fudbala.

"Najbolje će nam pokazati gde smo u odnosu na njih i šta nam je potrebno da uradimo kako bismo ponovo bili deo njihovog društva", kazao je Biševac posle prvog treninga u Sent Galenu, a preneo sajt Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saveza Srbije.

"Na ovoj turneji prisutan je veliki broj mladih igrača, a obaveza nas starijih je da im pomognemo da se adaptiraju, baš kao što su nama pomagali stariji kada smo debitovali za A tim", dodao je odbrambeni fudbaler Pari Sen Žermena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biševac: Utakmice će nam pokazati gde smo trenutno

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2012

Reprezentativac Srbije u fudbalu Milan Biševac rekao je danas da će predstojeće prijateljske utakmice sa Španijom, Francuskom i Švedskom pokazati gde se trenutno nalaze izabranici selektora Siniše Mihajlovića i šta im je potrebno da bi se našli u vrhu evropskog fudbala..."Najbolje će nam pokazati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.