Birmingem priprema izgradnju stadiona

Izvor: B92, 06.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birmingem priprema izgradnju stadiona



Engleski fudbalski klub Birmingem Siti započeo je pregovore oko izgradnje novog stadiona, čiji bi kapacitet bio 50.000 mesta.

"Trenutno pregovaramo sa gradskim većem Birmigema oko mogućnosti izgradnje stadiona od 50.000 mesta, koji bi izgradila kompanija 'Las Vegas Sends Inkororporejted'", navodi se u saopštenju izvršne direktorke kluba Karen Brejdi.

U saopštenju se ne navodi na kojoj lokaciji bi stadion bio izgrađen. Birmingem igra utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na "Sent Endruzu" još od 1906. godine.

Ekipa koju vodi Stiv Brus je trenutno 13. na tabeli Premijer lige, sa 26 bodova iz 22 kola.

Klub je u petak objavio objavio da je za godinu dana zaključno sa 31. avgustom imao profit od 5,6 miliona funti, što je povećanje u odnosu na 3,5 miliona, koliko je imao u prethodnoj godini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.