Birmančević i Lukić: Da dobro prezentujemo Superligu

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 16:39

Birmančević i Lukić: Da dobro prezentujemo Superligu

Fudbaler Srbije Veljko Birmančević izjavio je da se reprezentacija koju čine igrači iz domaćeg šampionata dobro pripremila za američku turneju.

Srbija će odigrati mečeve protiv Dominikanske Republike (26. januar) i selekcije Paname (28. januar), a igrač Čukaričkog debitovaće za reprezentaciju Srbije.



"Moram da istaknem da smo dobro radili u Staroj Pazovi, nadam se da ćemo na turneji ostaviti dobar utisak i ostvariti pobede. Imamo odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << atmosferu bez obzira što se svi ne poznajemo dovoljno dobro. Kada se radi o zahtevima stručnog štaba, onda moram da kažem da ja i još neki igrači smo već upoznati sa tim zahtevima, jer smo pošli kroz mladu selekciju. Ostali su sve dobro prihvatili i nadam se da ćemo svi zajedno biti spremni za ono nas očekuje",
rekao je Birmančević za sajt FSS.

Napadač TSC-a Nenad Lukić ne krije da je srećan zbog onoga što njega i saigrače očekuje na američkoj turneji.

"Sve ovo je neka nagrada za do sada uloženi napor, igre i golove koje sam postigao. Dobro smo radili u Staroj Pazovi, za relativno kratko vreme prihvatili zahteve onoga što traži šef i stručni štab. Nadam se da ćemo na ovoj turneji veoma dobro prezentovati Superligu Srbije i srpski fudbal", istakao Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.