Birčević: Ubedlljivo za početak, idemo korak po korak VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birčević: Ubedlljivo za početak, idemo korak po korak VIDEO

Košarkaši Srbije su na najbolji mogući način startovali Svetsko prvenstvo u Kini i sa 105:59 pobedili Angolu, a u narednom susretu igraće protiv Filipina.

Posle ubedljive pobede nad Angolom, utiske je sumirao i Stefan Birčević, krilni centar reprezentacije Srbije.

"Angola je jedna čvrsta ekipa, gledali smo ih i protiv Litvanije u prijateljskom meču, znali smo šta nas čeka i dali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoj maksimum neki fizički, odigrali smo kvalitetnu utakmicu koju smo dobro spremili i idemo dalje sledeći su Filipini, korak po korak", rekao je Birčević.

Birčević je takođe dodao da se Srbija nije štedela protiv Angole i da ukoliko odigra na svom nivou neće imati problema sa Filipinima.

"Sve od nas zavisi, ako mi budemo na našem nivou neće biti problema protiv Filipina. A mislim da se nismo štedeli danas i da ni u jednom meču na SP ne treba da se štedimo i da treba fizički svima odgovoriti"

Kao i Guduriću, i Birčeviću je bilo drago što igra pred punom dvoranom u Fošanu.

"Znači da je ovako puna hala, a ljudima se svidela naša košarka i uvek je lepo igrati kada je puna hala", nastavio je Birčević.

Srbija i Filipini će svoj susret odigrati 2. septembra od 13 časova i 30 minuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.