Bio sam jasan u vezi sa Vlahovićem, to je između njega i kluba

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 22:12

"Bio sam jasan u vezi sa Vlahovićem, to je između njega i kluba"

Trener Fj+iorentine Vinčenco Italijano rekao je da je uveren da će fudbaler Dušan Vlahović i dalje igrati dobro, uprkos neizvesnoj situaciji sa ugovorom.

Kako kaže, srpski internacionalac je opušten.

"Dušan je opušten, vratio se naoštren posle tri gola koje je postigao i pobeda koje je ostvario sa reprezentacijom Srbije. Ne smemo dozvoliti da na nas išta utiče. Bio sam jasan u vezi sa Dušanom, to je između njega i kluba, mene samo zanima ono što on može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mi pruži na terenu. Vlahović ima izuzetnu glad i mogu samo da se nadam da će tako nastaviti", rekao je Italijano, preneli su italijanski mediji.

Vlahović je u napetim odnosima sa upravom kluba pošto je odbio da produži ugovor. Njegov ugovor ističe u junu 2023. godine.

Fiorentina će u ponedeljak na gostovanju igrati u Seriji A protiv Venecije.



"S obzirom na broj šansi koje stvaramo, posebno u utakmicama protiv Napolija i Udinezea u prvom poluvremenu, morali bismo da budemo efikasniji. Venecija počinje da stiče samopouzdanje da pripada ovoj ligi, izgledala je čvršće u poslednjim utakmicama i opasnije iz kontranapada. U tom aspektu moramo da budemo oprezni"
, naveo je trener ekipe iz Firence.

Posle sedam kola u italijanskom prvenstvu Fiorentina je peta na tabeli sa 12 bodova, a Venecija zauzima 18. mesto sa pet bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.