Bio je veći TALENAT od Pogbe, dobija još jednu šansu!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je veći TALENAT od Pogbe, dobija još jednu šansu!

Bio je u Italiji, Meksiku, Norveškoj... I ništa nije uradio. Sada je ponovo dobio šansu u Engleskoj i ako je sada ne iskoristi - nikad neće!

Pol Pogba i Ravel Morison bili su najbolji produkti generacije '93 škole Mančester junajteda, odlučili su gotovo u isto vreme da napuste klub pošto nisu dobili šansu kakvu su očekivali, a od tada su njihove karijere krenule potpuno drugačijim tokom.

Francuz je stigao u Juventus i tamo napravio ime zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naterao "crvene đavole" da ga u leto 2016. godine učine najskupljim igračem kluba, a Englez...

Ravel Morison je u jednom trenutku važio i za većeg talenta od Pola Pogbe, međutim od odlaska iz Junajteda "namenjao" se klubova - igrao je na Ostrvu, ali i u Italiji, Meksiku, Norveškoj (?), gde nije uspeo da pokaže ni mrvu potencijala koji su treneri videli u njemu.

Ipak, Morison je ovog leta dobio poziv Šefild junajteda, novog člana Premijer lige, da postane njihov član, što je sa zadovoljstvom prihvatio.

Bladesman ✍️ pic.twitter.com/GFnD0ZgmpV

— Sheffield United (@SUFC_tweets) July 16, 2019

Prethodno je bio na probi u klubu i očigledno je prošao za šta je nagrađen jednogodišnjim ugovorom, a ako trener Kris Vajlder uspe da "probudi" želju za fudbalom kod njega, mogao bi da bude i njihovo najbolje pojačanje ovog leta.

Dobio je još jednu šansu da ostvari ono što mu je zacrtano početkom decenije, ali istovremeno u pitanju je velika "kocka" za Šefild - Morison je poznat i po problematičnom ponašanju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.